Φωτια Σχινοσ - Dyskolh Nyxta Sthn Korin8ia Megalh Fwtia Kaiei Akoma Sto Sxino Ekkenw8hkan Oikismoi Kahkan Tria Ktismata Binteo Ellada Iefimerida Gr / Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς.

Φωτια Σχινοσ - Dyskolh Nyxta Sthn Korin8ia Megalh Fwtia Kaiei Akoma Sto Sxino Ekkenw8hkan Oikismoi Kahkan Tria Ktismata Binteo Ellada Iefimerida Gr / Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς.. Χιλιάδες στρέμματα δασικής έκτασης από άκρη σε άκρη από την μεριά του λουτρακίου. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Μαίνεται η μεγάλη δασική πυρκαγιά στο σχίνο λουτρακίου κορινθίας, που βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ της τετάρτης, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να ενισχύονται συνεχώς και τα εναέρια μέσα να παραμένουν στη μάχη μέχρι και το τελευταίο φως της. Καπνοί και στάχτες έφτασαν σε πολλές περιοχές της αττικής από τη μεγάλη φωτιά στον σχίνο κορινθίας που ξέσπασε χθες το απόγευμα. Δυστυχώς η ζημιά που υπέστη το δάσος είναι τεράστια.

Καπνοί και στάχτες έφτασαν σε πολλές περιοχές της αττικής από τη μεγάλη φωτιά στον σχίνο κορινθίας που ξέσπασε χθες το απόγευμα. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Η φωτιά, η οποία ήταν ανεξέλεγκτη, είχε κάνει την δουλειά της. Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Dina Tsarouchas On Twitter Na Prostatepsoyme Twra Oti Apemeine Apo Th Fwtia Poy Htan To Monadiko Par8eno Dasos Ths Attikhs Kammia Drasthriothta Gia Ta Epomena Xronia Fwtia Alepoxwri Alepoxwri Geraneia Geraneia
Dina Tsarouchas On Twitter Na Prostatepsoyme Twra Oti Apemeine Apo Th Fwtia Poy Htan To Monadiko Par8eno Dasos Ths Attikhs Kammia Drasthriothta Gia Ta Epomena Xronia Fwtia Alepoxwri Alepoxwri Geraneia Geraneia from pbs.twimg.com
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή του αγίου βλάση σοφικού. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Νεο μηνυμα απο «112» για εκκενωση 4 οικισμων. 1:21 πμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Εκτοσ ελεγχου η φωτια στο σχινο: Σε μια κατοικία έχουν προκληθεί ζημιές λέει η πυροσβεστική. Πέτσας έκανε λόγο για στήριξη. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική έπειτα από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της παρασκευής (4/9), στις 02:50 στην περιοχή του.

Νεο μηνυμα απο «112» για εκκενωση 4 οικισμων.

Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική έπειτα από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της παρασκευής (4/9), στις 02:50 στην περιοχή του. Πληροφορίες, χάρτης και στοιχεία για τον σχίνο. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή του αγίου βλάση σοφικού. Εκτός ελέγχου μαίνεται η μεγάλη φωτιά που καίει στον σχίνο κορινθίας, με τις ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις να μην μπορούν να την περιορίσουν. Σε μια κατοικία έχουν προκληθεί ζημιές λέει η πυροσβεστική. Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς. Λιγο μετά τα μεσάνυχτα οι αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση των οικισμών σχίνος και αγία σωτήρα. Χιλιάδες στρέμματα δασικής έκτασης από άκρη σε άκρη από την μεριά του λουτρακίου. Χαρδαλιάς τόνισε ότι «οι δυνάμεις πυρόσβεσης κέρδισαν το στοίχημα» υπογραμμίζοντας ότι οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα ήταν ολέθρια, ενώ όπως ενημέρωσε, έχουν καεί πάνω από 40.000 στρέμματα γης. Η φωτιά, η οποία ήταν ανεξέλεγκτη, είχε κάνει την δουλειά της. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα πυροσβεστικά αεροπλάνα.

2:16 μμ, πέμπτη 20 μάι 2021. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Καπνοί και στάχτες έφτασαν σε πολλές περιοχές της αττικής από τη μεγάλη φωτιά στον σχίνο κορινθίας που ξέσπασε χθες το απόγευμα. Μαίνεται η μεγάλη δασική πυρκαγιά στο σχίνο λουτρακίου κορινθίας, που βρίσκεται σε εξέλιξη από το βράδυ της τετάρτης, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να ενισχύονται συνεχώς και τα εναέρια μέσα να παραμένουν στη μάχη μέχρι και το τελευταίο φως της. Ο καπνός από την κορινθία «σκέπασε» πολλές περιοχές της αττικής.

Fwtia Sxinos Korin8ias Speydoyn Synexeia Dynameis Binteo Fwto Loutrakiblog
Fwtia Sxinos Korin8ias Speydoyn Synexeia Dynameis Binteo Fwto Loutrakiblog from www.loutrakiblog.gr
Ευτυχώς για την περιοχή μας δεν πέρασε ποτέ την κορυφογραμμή. Καπνοί και στάχτες έφτασαν σε πολλές περιοχές της αττικής από τη μεγάλη φωτιά στον σχίνο κορινθίας που ξέσπασε χθες το απόγευμα. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική έπειτα από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της παρασκευής (4/9), στις 02:50 στην περιοχή του. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. 1:21 πμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Νέες εστίες φωτιάς και αναζωπυρώσεις στην κορινθία. Νέα εντολή, αυτή τη φορά για εκκένωσης στο αλεποχώρι εξαιτίας της φωτιάς που μαίνεται από το βράδυ της. Χαρδαλιάς τόνισε ότι «οι δυνάμεις πυρόσβεσης κέρδισαν το στοίχημα» υπογραμμίζοντας ότι οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα ήταν ολέθρια, ενώ όπως ενημέρωσε, έχουν καεί πάνω από 40.000 στρέμματα γης.

Σε μια δύσκολη μάχη με τις.

Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα πυροσβεστικά αεροπλάνα. Στάχτες σε μπαλκόνια h πρώτη μεγάλη φωτιά της… αντιπυρικής σεζόν είναι εδώ και μαίνεται ανεξέλεγκτη στην κορινθία. Σε μια δύσκολη μάχη με τις. Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς. Ο καπνός από την κορινθία «σκέπασε» πολλές περιοχές της αττικής. Την πυρόσβεση δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή. Η αστυνομία καλεί τους κατοίκους του χωριού μέσω των μεγαφώνων των περιπολικών να κατευθυνθούν προς τα μέγαρα. Πληροφορίες, χάρτης και στοιχεία για τον σχίνο. Χαρδαλιάς τόνισε ότι «οι δυνάμεις πυρόσβεσης κέρδισαν το στοίχημα» υπογραμμίζοντας ότι οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα ήταν ολέθρια, ενώ όπως ενημέρωσε, έχουν καεί πάνω από 40.000 στρέμματα γης. Νεο μηνυμα απο «112» για εκκενωση 4 οικισμων. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική έπειτα από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της παρασκευής (4/9), στις 02:50 στην περιοχή του. Εκτός ελέγχου μαίνεται η μεγάλη φωτιά που καίει στον σχίνο κορινθίας, με τις ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις να μην μπορούν να την περιορίσουν. Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τρομακτικές εικόνες από τη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση στην.

Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5. 1:21 πμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Η φωτιά, η οποία ήταν ανεξέλεγκτη, είχε κάνει την δουλειά της. Πέτσας έκανε λόγο για στήριξη. Χιλιάδες στρέμματα δασικής έκτασης από άκρη σε άκρη από την μεριά του λουτρακίου.

Fwtia Sxinos Pws 3ekinhse Megalh H Oikologikh Katastrofh Star Gr
Fwtia Sxinos Pws 3ekinhse Megalh H Oikologikh Katastrofh Star Gr from scdn.star.gr
Στάχτες σε μπαλκόνια h πρώτη μεγάλη φωτιά της… αντιπυρικής σεζόν είναι εδώ και μαίνεται ανεξέλεγκτη στην κορινθία. Χιλιάδες στρέμματα δασικής έκτασης από άκρη σε άκρη από την μεριά του λουτρακίου. 1:21 πμ, πέμπτη 20 μάι 2021. Ευτυχώς για την περιοχή μας δεν πέρασε ποτέ την κορυφογραμμή. Νέα εντολή, αυτή τη φορά για εκκένωσης στο αλεποχώρι εξαιτίας της φωτιάς που μαίνεται από το βράδυ της. Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς. Σε μια δύσκολη μάχη με τις. Ο καπνός από την κορινθία «σκέπασε» πολλές περιοχές της αττικής.

Πληροφορίες, χάρτης και στοιχεία για τον σχίνο.

Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης (19/5. Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων για την κατάσβεση της φωτιάς. Η φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης (22/07) και καίει δασική έκταση στην περιοχή κεχριές, κοντά σε στρατόπεδο όπου βρίσκονται αποθήκες πυρομαχικών του στρατού. Ευτυχώς για την περιοχή μας δεν πέρασε ποτέ την κορυφογραμμή. Στάχτες σε μπαλκόνια h πρώτη μεγάλη φωτιά της… αντιπυρικής σεζόν είναι εδώ και μαίνεται ανεξέλεγκτη στην κορινθία. Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε τρομακτικές εικόνες από τη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης σε δασική έκταση στην. Εκτός ελέγχου μαίνεται η μεγάλη φωτιά που καίει στον σχίνο κορινθίας, με τις ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις να μην μπορούν να την περιορίσουν. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική έπειτα από μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα της παρασκευής (4/9), στις 02:50 στην περιοχή του. Νέο μήνυμα από το 112 για απομάκρυνση των κατοίκων από οικισμούς στην περιοχή. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Εκτοσ ελεγχου η φωτια στο σχινο: Κλείνουν οι δρόμοι γύρω από το αλεποχώρι. Την πυρόσβεση δυσχεραίνουν οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.

Posting Komentar

0 Komentar